Haussa työpäällikkö pääkaupunki-
seudulle!

R4 Korjausurakointi Oy etsii pääkaupunkiseudun organisaatioonsa vahvistusta! Positiivinen haaste, johon siis tarvitsemme apuasi! Olisitko sinä uusi työpäällikkömme? Katso alta tarkemmat yksityiskohdat, tutustu millaista olisi olla töissä meillä ja hae!

TEHTÄVÄ: Työpäällikkö
TYÖPAIKAN SIJAINTI: Helsinki
KESTO: vakituinen ja kokoaikainen tehtävä
ALOITUS: mahdollisimman pian

Keitä olemme?

R4 on 6-vuotias ammattilaisten, hyvien tyyppien joukko, joka on tehnyt satoja rakennusprojekteja kymmenille suomalaisille organisaatioille. Olemme proaktiivinen pääurakoitsija, joka kantaa vastuun siitä, että työmaalla kaikki tietävät mitä tekevät ja asiakas saa sitä, mitä on tilannut. Luutnantti Koskelan sanoin ”Asialliset hommat hoidetaan, muuten ollaan kuin Ellun kanat.” Lupaamme työrauhan työmaalle ja mielenrauhan tilaajalle.

Millaista tyyppiä etsimme?

R4:n työpäällikön toimenkuva on haastava ja mielenkiintoinen. Sinulla on projektien liiketoiminnallinen vastuu ja vastaat tavoitteiden toteutumisesta. Saat johtaa rennon ratkaisijan otteella omaa organisaatiotasi aikataulun, talouden, työturvallisuuden ja laadun raamittamien tavoitteiden mukaisesti. Vastaat työmaidesi ja työntekijöiden onnistumisesta, henkilöstön kehittämisestä ja tunnelmajohtamisesta R4:n toimintatapojen ja arvojen mukaisesti.

Olet tuotannon- tai projektinjohdossa jo enemmän tai vähemmän patinoitunut tekijä, jolla on esihenkilö- ja projektitaidot tapissa tai ainakin lähellä sitä. Saat tiimisi pelaamaan hyvin yhteen yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Sinulla on ymmärrys rakennus- ja talotekniikasta ja olet toiminut erilaisten rakennushankkeiden parissa. Sinulla on hyvät verkot myös lähivesistön ulkopuolelle. Olet rento, rehti, rohkea ratkaisija.

Taustasi voi olla rakentamisessa tai rakennuttamisessa. Hankekehitystaustasta ei ole yhtään haittaa. Korjauskokemus katsotaan ainoastaan eduksi. Haluat kehittää ja kehittyä itsekin siinä samalla. Esihenkilönä olet kannustava, kuunteleva ja aito sekä sinulle on työelämän lainsäädäntö tuttua. Kannuksiasi olet kartuttanut vähintään kymmenen vuoden rakennusalan työkokemuksella ja olet koulutukseltasi rakennusinsinööri, rakennusmestari tai rakennusalan DI.

Työpäivääsi kuuluu mm. työmaiden aikataulullinen ja taloudellinen seuranta, laskenta ja hankinta yhdessä laskenta- ja hankintaorganisaation kanssa. Olet myös linkki tilaajan ja työmaan välillä ja osallistut esim. työmaakokouksiin. Näiden avulla mennään kohti yrityksen liiketoiminnallisia tavoitteita.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle hyvin johdetun organisaation, jossa töitä tehdään yhdessä, hierarkiavapaassa ympäristössä. Meillä töitä tehdään tosissaan – muttei vakavasti. Puhelin-, lounas- ja virike-edun lisäksi haluamme tukea henkilöstön hyvinvointia ja työssä jaksamista tarjoamalla kannustinjärjestelmän, joka antaa sinulle ansaintamahdollisuuden perustuen liikuntasuorituksiin, terveellisiin elämäntapoihin, onnistuneisiin asiakaskohtaamisiin ja työkavereiden tsemppaamiseen.

Työ edellyttää oman auton käyttöä, työmaasi sijaitsevat ympäri pääkaupunkiseutua ja koko Uudenmaan alueella. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Helsingin Pitäjänmäessä.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa aluejohtaja Atso Kangas-Hynnilä, puh. 044 727 0875 tai sähköpostilla atso.kangas-hynnila@r4.fi.

Hae paikkaa 30.11.2021 mennessä.


Avoimet työpaikkamme: