Proaktiivinen pääurakoitsija isoihin ja pieniin projekteihin

Rakentamispalveluita vastuullisesti ja joustavasti

R4 Korjausurakointi perustettiin 2015. Nyt olemme lähes 70 rautaisen ammattilaisen joukko, joka on tehnyt satoja rakennusprojekteja kymmenille suurille suomalaisille organisaatioille. Menestyksemme salaisuus on se, että otamme aina yhteiset tavoitteet omiksemme.

Kliseet eivät ole kliseitä turhaan. Siksi elämme pitkälti sen mukaan, mitä luutnantti Koskela lausui Tuntemattomassa sotilaassa: ”Asialliset hommat suoritetaan. Muuten ollaan kuin Ellun kanat.” Tämä tarkoittaa meille, että pääurakoitsijana kannamme vastuun siitä, että työmaalla kaikki tietävät mitä tekevät ja asiakas saa sitä, mitä on tilannutkin. Pidämme huolta projektin kustannustehokkuudesta, korkeasta laadusta ja aikatauluista. Samalla kuitenkin muistamme, että hauskaa pitää olla. Ja, että hyvää jälkeä syntyy ainoastaan avoimella yhteistyöllä.

Meitä ja toimintaamme kuvaa parhaiten R4-nimen takana olevat neljä sanaa: rento, rehti ja rohkea ratkaisija.

Näihin sanoihin kiteytyvät myös arvomme. Me haluamme, että nämä sanat ovat totta sekä meille että niille, joiden kanssa työskentelemme. Rentous näkyy tavassa tehdä töitä, mutta ei työn laadussa. Rehtiys tarkoittaa sitä, että emme ylitä budjetteja vaan asiakkaidemme ja kumppaneidemme odotuksia. Rohkeus ja ratkaisukeskeisyys taas ovat uskallusta pohtia uusia vaihtoehtoja perinteisille toimintatavoille.

Miksi valita R4?

Halumme tehdä korkeaa laatua ja pysyä aikataulussa menee kaiken edelle. Siksi laitamme aina itsemme ja ammattitaitomme peliin yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.

Olemme täysin läpinäkyviä kaikista projektin vaiheista aina kustannuksista mahdollisiin haasteisiin.

Periksi ei anneta. Tämä ei tarkoita sitä, että pitäisimme aina tiukasti oman päämme. Vaan sitä, että etsimme aina projektin kannalta järkevimmät ja tehokkaimmat ratkaisut.

Osaaminen on verkostoissa. Kumppaniverkostostamme löytyy osaajat kaikenlaisiin haasteisiin.

Me lupaamme työrauhan työmaalle ja mielenrauhan tilaajalle.

Etsitkö kumppania rakennusprojektiisi?

Olemme aina valmiina ottamaan vastaan uusia projekteja, ratkaisemaan uusia haasteita ja asettamaan uusia tavoitteita. Kerro meille projektistasi ja toteutetaan se yhdessä.

Ota rohkeasti yhteyttä
Kauppakeskukset

Euroopan suurin Muji-myymälä

Toimitilat

Fastemsin toimisto- ja tuotantotilojen uudistus

Toimitilat

Itämerenkatu 3:n toimitilauudistus